Voor wie

Yoonity is er voor vrouwen, mannen en koppels, alleen of in een groep. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je verdieping zoekt. In je relatie, of in jezelf. In mijn werk draait alles om energie; het bewust maken van jouw eigen seksuele levensenergie en die te leren gebruiken. Ten gunste van jezelf, of ten gunste van een ander. Je leert je lichaam kennen, je innerlijke krachtbron en het lichaam van je partner kennen. 

Mogelijkheden

Het kan zijn dat je behoefte hebt om bewust aangeraakt te worden. Misschien wil je leren hoe jij jezelf bewust kan aanraken en beminnen. Geloof me: daar is een (compleet nieuwe) wereld te ontdekken! Net zo goed is het een ontdekkingstocht hoe jij je seksuele energie kunt behouden en transformeren. Wel zo prettig voor jezelf en je partner.

Tao en Tantra

Mijn kracht is mensen te begeleiden in die ontdekkingstocht. Ik doe dat vanuit mijn eigen ervaringen, Tantra-opleiding en TAO-training. Door een tantramassage of door zelfbeminning leer je seksuele energie op te wekken, te sturen en te transformeren. Hier ontdek je dat je lichaam meer is dan een fysiek lichaam: een tempel. En wie is die God of Godin in die tempel?

Ik leer je dat ervaren. Het mooiste is: het zit in ons allemaal.
Ik reik alleen maar een sleutel aan.
Je kunt jouw lichaam gebruiken als poort naar een andere dimensie.
Het is tijd om te leven, veilig en voluit,
vanuit jouw eigen innerlijke seksuele potentie! 

Interesse?