Voor wie

Yoonity is er voor vrouwen en mannen individueel en voor vrouwen en mannen samen, als koppel. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je verdieping zoekt. Ofwel in jullie relatie, ofwel in jezelf. In mijn werk draait alles om energie; het bewust maken van jouw eigen seksuele levensenergie en die te leren gebruiken. Ten behoeve van jezelf, of ten behoeve van een ander. Je leert je lichaam kennen. Je leert je innerlijke krachtbron kennen. Je leert het lichaam van je partner kennen. 

Mogelijkheden

Het kan zijn dat je behoefte hebt om bewust aangeraakt te worden. Misschien wil je leren hoe jij jezelf bewust kan aanraken en beminnen. Geloof me: daar is een (compleet nieuwe) wereld te ontdekken! Net zo goed is het een ontdekkingstocht hoe jij je seksuele energie kunt behouden. Ten behoeve van jezelf, of ten behoeve van je partner. 

Tao en Tantra

Mijn kracht is mensen te begeleiden in die ontdekkingstocht. Ik doe dat vanuit mijn eigen ervaring en vanuit de leerschool die Tao heet. Tantra is niets meer dan het (effectief en liefdevol) gebruik maken van je eigen seksuele energie. Het zorgt ervoor dat je jouw lichaam als jouw tempel ervaart. Dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je in jouw partner en in jezelf het goddelijke ziet. 

Ik leer je dat ervaren. Het mooiste is: het zit in ons allemaal.
Ik reik alleen maar een sleutel aan.
Je kunt jouw lichaam gebruiken als poort naar een andere dimensie.
Het is tijd om te leven, veilig en voluit,
vanuit jouw eigen innerlijke seksuele potentie! 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?