Referenties

Een heling in seksualiteit, waarin ik best wel wat kwetsuren heb opgelopen. Ik wil heel graag nog eens komen… Ik merk dat onze seksualiteit veel intiemer, tederder en liefdevoller is, na de tantrasessie en dat ik helemaal in z’n lichaam zit. (We zitten beide vaak in ons hoofd tijdens seksualiteit omwille van oude kwetsuren bij beide.) Nu het een tijdje geleden is, merken we dat oude patronen van seksualiteit in gedachten soms een stoorzender zijn op de energie. In die zin zou een tweede tantrasessie een heel fijn idee zijn.
Je werk is de prijs ook meer dan waard die je ervoor vraagt.
Graag komen we nog eens terug!

avatar

Nico

Tantrasessie

Nico en ik hebben enorm genoten van de tantrasessie….
Wij wilden je nog ongelofelijk te bedanken voor de fantastische warme liefdevolle sessie.

avatar

Karin

Tantrasessie

Oh my God! Thank you so much for this! I have actually visited all these pyramids he was talking about in Yacatan! And he was talking about the divine marriage which i have experienced in the cave with you!!!!! Wow!

Yes, so for me in the cave what has happened then it might have been my marriage with the divine

avatar

Almira

Indivuduele sessie

Ik moet eigenlijk nog steeds tot besef komen van die ‘lichAlits’. Het is moeilijk te omschrijven, maar ik was werkelijk van de wereld. Sterker: alles was plotseling weggevallen. Absolute en volkomen leegte. Het heeft waarschijnlijk maar een paar seconden geduurd, maar de ervaring was weergaloos. Ik heb tijdens diepe meditaties mij ook weg zien vallen in een vorm van Oneindigheid, maar dit was onverwacht en deed mij ook soort van schrikken. Het zwevende gevoel tijdens het bijkomen was ook heel apart. Het leek wel een uitreding (weleens meegemaakt tijdens mijn puberteit…).

Dit is een aardig ijkpunt voor mijn verdere meditaties. Terugkeren naar dit bewust Zijn…

Mijn gevoelens zijn weer prima op orde en heb e.e.a. uitstekend onder controle. Voel mij nu zo sterk als een beer en, inderdaad heel ‘mannelijk’.
Wat belangrijk voor mij is, is het niet bezwijken voor de ‘normale’ fysieke afleidingen dan wel de gedachten daaromheen. Een en ander heeft ook te maken met een vorm van frustratie/tekortkoming.

Met jouw ademhalingsoefeningen en het re-setten van mijn eigen overtuigingen hieromtrent zal dit mij zeker lukken.

Graag tot kijk! Namasté,

avatar

Evert

Individuele sessie

Wow!
Heb je dat aan mij gemerkt, die 2-4 minuten?
Ik ben hier dan wel – mooie woordspeling in deze – ‘ondersteboven’ van!… Om eerlijk te zijn weet ik niet meer of jij mij aanraakte, Djdens die lichFlitsperiode. Wat ik mij kan herinneren is dat ik terug kwam in jouw kamer en dat je bezig was.

Tot weerziens!

avatar

E

Individuele sessie

Francisca… jouw onbevangenheid, je empathie, jouw voortdurend checken of iedereen zich in de groep okay voelde om verder te gaan, jouw sister Dunja die ons en de ruimte energetisch bijstond in liefde, en niet in de laatste plaats: jouw heerlijke humor… het maakte mij rustig. Ik voelde me vertrouwd en liet me begeleiden. Het was zoals Dunja zei: “Je bent in dit proces puur gericht op elkaar als koppel.” En tegelijkertijd maakten we gezamenlijk met de groep een tantrische reis. Iedereen zijn eigen proces. Toen ik zag wat er na die lange full body massage met mijn liefde gebeurde ~ de extase waarin hij terechtkwam, even van de wereld en toen weer terug in volle aanwezigheid ~ wow, waarachtig.

Dus ik dank je. Een volgende keer zal ik het geloof ik niet minder spannend vinden, maar ik weet me door jou gedragen. Dank voor de veilige ruimte die je ons bood. En dank voor wat je ons leerde.
Liefs Mira

avatar

Mira

Workshop op het Hieros Gamos Festival

Mijn vriend was zo enthousiast over de workshop dat ik graag hem als verrassing de technieken die je daar aanleerde bij hem ook graag zou toepassen.

Lieve groetjes van een nog-na-genietende-hieros-gamos-mooie-vrouw

avatar

Karin

Worskshop op het Hieros Gamos Festival