Missie

Het is mijn missie om vrouwen en mannen de Godin en God in zichzelf – en in elkaar – te laten ontdekken. Die Godin en God zit er bij iedereen in! Het is wel hard nodig die tempels eens af te stoffen zodat die Godin en God ook zichtbaar kunnen worden.Als ik de Godin zelf kan waarnemen kan ook mijn lief de Godin in mij zien en eren. En kan ik de God in hem herkennen en eren. Dan pas is het mogelijk mensen de seksuele kracht leren te gebruiken zoals die bedoeld is: voor goddelijke co-creatie.

Als je je eigen seksuele kracht kent, heb je het niet nodig om macht over een ander uit te oefenen. Een gezonde seksuele basiskennis geeft ons méér zelfkennis en zelfliefde, méér energie en veiligheid.

Alles begint met seksuele veiligheid. Dat is de voorwaarde voor de Godin en de God om zich in essentie te kunnen tonen. Een wereld die seksueel veilig is, dat is mijn ideaalbeeld. Daarvoor moeten we liefde en seksualiteit bespreekbaar maken. Dat doe ik op individueel niveau, maar ook graag op scholen en in het bedrijfsleven. We hebben namelijk overal met dit thema te maken. Het mooie is dat wanneer mensen leren om voor zichzelf veilig te zijn en veiligheid te creëren, zij dat automatisch ook voor hun omgeving doen. Zo maken we de wereld mooier en veiliger. 

Yoonity voor seksuele veiligheid

  • Workshops en voordrachten over seksuele veiligheid
  • Online trainingsprogramma’s voor bedrijfsleven 
  • Online trainingsprogramma’s voor jeugd
  • Individuele sessies 

Hoe ontdek je de Godin/ God in jezelf?

Je kunt de Godin of God gewaarworden tijdens een individuele Tantra sessie of een sessie samen met je partner. Je ervaart je eigen seksuele energie en daarbij is het goed mogelijk dat je jezelf ervaart voorbij je lichaam. Een gezonde seksuele basiskennis voorkomt veel relatieproblemen, geeft méér plezier, méér energie, meer vrijheid en vooral niet te vergeten méér begrip en liefde. Heerlijk toch?