Maak kennis met Icis Francisca

Met plezier deel ik mijn bijzondere ervaringen en geef ik de verworven kennis en inzichten door uit de Tao en Tantra. Waarom ik mijn ervaring en kennis deel? Omdat ik mij vaak afvroeg: Waarom heeft niemand mij dit verteld? Waarom is mij dit niet op school geleerd? We hebben er allemaal mee te maken. 

Wij zijn allemaal via de seksuele weg hier op aarde gekomen. Maar wat is ons nou geleerd op het vlak van seksualiteit en liefde? Voor mij was het in ieder geval niet genoeg. Daarom maak ik nu samen met een hele groep Vallei Coaches op een lichte en makkelijke manier het onbesprokene bespreekbaar en geef ik workshops en tantra massage sessies aan mannen, vrouwen en koppels.

Vallei Coach voor vrouwen

Verlang je naar een oudere zus om gesprekken mee te voeren over seksualiteit? Zij bestaat! Er is een grote groep sisters die bezig is met seksuele wijsheid. Deze vrouwen beschikken over waardevolle seksuele kennis uit verschillende wijsheidstradities, zoals het taoïsme. Zij snappen hoe belangrijk het is dat vrouwen hun eigen seksuele kracht kennen en de seksuele energie anders kunnen gebruiken.

Vallei Coach voor mannen

Verlang je naar inzichten of heb je het gevoel dat er iets moet gebeuren met je beleving van seksualiteit? Als Vallei Coach heb ik geleerd waardevolle seksuele kennis over te dragen op mannen en vrouwen en ze daarmee te helpen. Ik heb ervaring met herstel van onder meer: burnout, frigiditeit, seksverslaving en misbruik. Een gesprek kan je op een nieuw pad zetten en je jaren zoeken besparen zodat je eindelijk seksueel écht kan thuiskomen.


“Life is not a problem to be solved, but a mystery to be lived”

Osho

Als Vallei Coach ben ik wekelijks in Amsterdam, midden Nederland en Groningen te vinden. Je bent welkom voor een coachsessie, telefonisch of door middel van een wandeling. Wil je weten wat ik als Vallei Coach voor je kan betekenen?

Tantrika 

Tijdens de Tantra-sessies voel ik mij net een vroedvrouw (zelfs bij mannen!). Ik vind het een eer dat ik zo dicht bij mag zijn. Van mijn kant vraagt dit 100% aandacht, puurheid en transparantie. Naast aanraken is communicatie en uitleg belangrijk. De intentie die we aan het begin formuleren is heel essentieel voor de rest van de sessie. Het lijkt dan of ik slechts weerspiegel wat de ander verlangt of waar hij of zij behoefte aan heeft. Ik masseer, stimuleer en wek energie op en wens jou te laten ervaren hoe het voelt als jij jouw seksuele energie kunt transformeren. Dit kan een grote spirituele ervaring zijn. 

In de referenties lees je meer dan ik kan zeggen.


“Tantra gaat over diepe ervaringen. 
Alles wat ervaren wordt, 
kan getranscendeerd worden. 
Wat weggedrukt wordt, nooit.”

Osho

Wil je weten wat ik als tantrika voor je kan betekenen?