Voor vrouwen, mannen en koppels

Privé coaching

Leer, ontdek en ervaar:

  • de zeven sluiers en je eigen intimiteitsgrenzen
  • wat een gezonde seksualiteitsontwikkeling is
  • wat een gezonde seksualiteitsontwikkeling in een relatie is
  • een seksueel wijze vrouw of man te zijn
  • zelfbeminning
  • het transformeren van je eigen seksuele energie
  • het transformeren van de energie van je partner
  • dat zelfbeminning en transformatie seksualiteit de motor is achter je vitaliteit en gezondheid

Voorafgaand aan coaching traject is er een intake gesprek middels een conference call. Afhankelijk daarvan beslissen we of het wijs is samen verder te gaan.

Kosten intake 60 €.

Relatiebemidddeling- en advies

Regelmatig hoor ik: We zitten te vaak in dezelfde stomme discussies die ons niet helpen en onze relatie ook niet. Daarbij is ons seksleven ook behoorlijk ingedut. Hoe komen we hier uit? Geen reden tot paniek of om uit elkaar te gaan. Het is wel nodig om in actie te komen als jullie de status quo willen doorbreken. Het is allereerst belangrijk om in plaats van discussiëren naar elkaar gaat luisteren met volle aandacht. Het is tijd voor een sharing cirkel voor jullie beide. Dat houdt in dat je luistert zonder de ander te onderbreken en zonder te reageren. Niet eenvoudig maar wel verhelderend daarom zit ik erbij om dit liefdevol te begeleiden.


Naast het naar elkaar luisteren is het even belangrijk om terug te komen bij jezelf. Niet alle focus te leggen op die stomme discussies maar de aandacht te richten op jezelf. Om jezelf opnieuw te ontdekken en jezelf te beminnen op een nieuw manier. Ik begeleid jullie om op een diep niveau weer verbinding te maken met jezelf en je behoeftes. En niet automatisch te verwachten dat je partner die behoeftes vervult. Vanuit die verbinding met jezelf, is het maken van de verbinding met de ander veel authentieker. Je bent dan veel leuker in je relatie. Zo begon je die relatie immers ook ooit. 


En dan? Vertragen… en samen ‘de zeven sluiers’ door. Zo ontdek je weer je intimiteitsgrenzen en werken jullie weer aan hechting. Ik help jullie op weg met ‘de zeven sluiers’. Zodat intimiteit en hechting gelijk opgaan. Dat lukt alleen als je echt trouw bent aan jezelf, vertraagt en luistert naar de signalen van je lichaam. Jullie dachten elkaar al te kennen? Nu ga je opnieuw met elkaar afspreken. Geniet van ‘de zeven sluiers’. Geniet van iedere sluier apart. Echt, ik beloof je dit wordt je tweede jeugd. Er is nog zoveel te ontdekken! Het is heerlijk!
Voorafgaand aan relatiebemiddeling is er een intake gesprek met beide partners middels een conference call. Afhankelijk daarvan beslissen we of het wijs is samen verder te gaan met deze 3-staps methode.

Kosten intake 90€. 

Workshops

Heb jij een groep vrienden, teamgenoten, clubgenoten (vader-zonendag of moeder-dochterdag), of familieleden en vind jij het belangrijk dat iedereen op een makkelijke en speelse manier bijgepraat wordt? Bel dan, dan stemmen we het onderwerp af op je behoeftes en maken we er een interessante workshop van.

En anders ontmoet ik je graag op het Lorelei Vrouwenfestival of het Hieros Gamos Festival!

Tantrasessie van 2-3 uur indivudueel

Tantrasessie van 4-5 uur voor koppels

Tantraweek in Lesbos of in Zuid Frankrijk

Sessie op locatie